KHL prezidents sola: Visi klubi pabeigs sezonu (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Par spīti finansiālām problēmām dažās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandās, visas vienības noslēgs nākamo sezonu pilnībā, uzsvēris līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs.

Šobrīd tiek runāts par vairāku KHL klubu finansiālajām problēmām, tostarp Latvijas komandas Rīgas «Dinamo». Tomēr Medvedevs sarunā ar aģentūru «R-Sport» norādīja, ka bažām nav pamata - visas vienības sezonu varēs pabeigt.

«Mums ne reizi nav bijis tāda gadījuma, kad kāda komanda nav varējusi pabeigt. Visas vienības pabeigs nākamo sezonu,» pauda Medvedevs. «Situācija klubu īpašniekiem un sponsoriem ir sarežģīta, taču jāņem vērā, kas šobrīd notiek pasaules ekonomikā. To neredzēt būtu muļķīgi.»

«Mums ir finanšu rezerves, kas ārkārtas situācijā palīdzēs grūtībās nonākušiem klubiem,» atklāja Medvedevs.

Jaunā KHL sezona startēs trešdien, bet Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» savu pirmo spēli aizvadīs sestdien, uzņemot Baltkrievijas pārstāvjus Minskas «Dinamo».

Gaidāmajā regulārajā sezonā katra no komandām aizvadīs pa 60 spēlēm, kas būs lielākais cīņu skaits KHL vēsturē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu