Radēviča: Pjotrs jau sen gribēja spēlēt Rīgā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Bijusī Latvijas tāllēcēja Ineta Radēviča atklāja, ka viņas vīram Pjotram Ščastļivijam jau sen gribējies pārstāvēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas «Dinamo».

«Pjotram jau sen gribējās spēlēt Rīgas «Dinamo», un man gribējās, lai ģimene dzīvotu Latvijā,» sacīja Radēviča, kura kļuvusi par vienu no LTV raidījuma «Sporta studija» komandas dalībniecēm. «Viss ir labi sakritis. Pjotrs šeit ir spēlējis, un viņam patīk atmosfēra, pilsēta. Viņš nav tāds spēlētājs, kuram būtu Rīga jāreklamē.»

Radēviča pastāstīja, ka kopš pārcelšanās uz Rīgu viņa apmeklē visas Rīgas «Dinamo» spēles un jūt līdzi komandai. «Es palieku ļoti garlaicīga, kad skatos spēles, tāpēc izvēlos skatīties viena un koncentrējos.»

35 gadus vecais Ščastļivijs ir «Dinamo» komandas kapteiņa asistents, bet mājās viņš esot kapteinis, neslēpj Radēviča. Viņu dzīvesvietā sarunu par un ap hokeju esot maz.

Savu nākotni Radēviča ar ģimeni saista ar Latviju.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu