Tambijevs debitējis VHL klubā «Južnij Ural»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs svētdien debitēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandas Orskas «Južnij Ural» rindās, bet viņa vienība savā laukumā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Kurganas «Zauraļje».

Uzbrucējs darbojās savas komandas ceturtajā maiņā, statistikā neizceļoties. Viņam tika uzticēts komandas trešais metiens pēcspēles sērijā, kas nebija precīzs, bet ar nākamo raidījumu viesi nodrošināja panākumu.

Pašlaik 22 gadus vecais Tambijevs iepriekšējās četras sezonas pavadīja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā, pārstāvot Latvijas komandu «Rīga», kā arī Krievijas vienības Voskresenskas «Himik» un Sanktpēterburgas «Dinamo».

«Južnij Ural» klubā spēlē arī aizsargs Mārtiņš Jakovļevs, kurš gan līdz šim laukumā nav devies un pašlaik nav pieteikts VHL čempionātam.

Ar trim punktiem trīs spēlēs Orskas komanda līgas kopvērtējumā pašlaik ieņem 14.vietu.

Šajā VHL sezonā startē 24 klubi, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Sekojošajos izslēgšanas mačos iekļūs 16 spēcīgākās līgas vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu