Rīgas «Dinamo» šodien turpina Austrumu tūri (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Otros spēli izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Toljati tiksies ar vietējo «Lada» vienību, kura pēc vairāku gadu pārtraukuma šosezon atgriezās KHL. Mačs sāksies pl. 18 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Toljati Arta Ābola vadītā komanda devās no 400 kilometrus attālās Ņižņekamskas, kur «Dinamo» hokejisti ar rezultātu 3:2 sestdien pieveica vietējo «Ņeftehimik», gada pirmo izbraukuma tūri sākot ar uzvaru.

Līdz šim Rīgas «Dinamo» sezonas bilance ir neitrāla - divas uzvaras pamatlaikā un divi zaudējumi pamatlaikā.

«Lada» vienībai šī būs otrā mājas spēle pēc kārtas. Iepriekšējā mačā Toljati hokejisti ar 2:4 atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu, bet vēl pirms tam ar tādu paši rezultātu piekāpās «Ņeftehimik».

Ņižņekamskā savus pirmos vārtus jaunajā sezonā guva uzbrucēji Lauris Dārziņš, Kaspars Saulietis un Marsels Hosa.

«Lada» rezultatīvākais spēlētājs ir bijušais Jaroslavļas «Lokomotiv» uzbrucējs Aleksandrs Čerņikovs, kurš līdz šim guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles partneriem.

Toljati «Lada» komanda piedalījās pirmajās divās KHL sezonas, un šosezon atgriezās čempionātā.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar četrās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem ieņem 7. pozīciju, kamēr «Lada» iegūtie divi punkti tikpat mačos dod 13. pozīciju Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs pret Čeļabinskas «Traktor», bet izbraukuma tūre tiks noslēgta pret Hantimansijskas «Jugra».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels;

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs un Edmunds Augstkalns

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis un Māris Bičevskis.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu