Pujacs: Labi, ka prom nebraucam ar tukšām rokām (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» aizsargam Georgijam Pujacam bija patīkami atgriezties Krievijas pilsētā Toljati, kur viņš savulaik pārstāvējis vietējo komandu «Lada», sacīja pats spēlētājs.

Rīgas «Dinamo» pirmdien KHL regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Toljati «Lada» komandai.

Tieši šajā komandā Pujacs savulaik nospēlēja nepilnas divas sezonas.

«Toljati bija patīkami atgriezties. Satiku vairākus pazīstamus cilvēkus. Labi, ka prom šoreiz nebraucam ar tukšām rokām,» Rīgas «Dinamo» klubs savā mājaslapā citē Pujacu. «Šodien aizvadījām solīdu spēli. Bija mums iespējas gūt vārtus, taču vajadzēja tās vairāk realizēt. Jāuzteic pretinieku vārtsargs Iļja Ježovs - pa vārtiem šodien metām daudz.»

«Dueli iesākām ļoti labi, bet tad ritmu izjauca noraidījumi. Centāmies atgūties, bet brīžiem, kad jau pārņēmām iniciatīvu, atkal sekoja noraidījums, kas apstādināja mūsu presingu,» izcēla Pujacs.

Tieši rīdzinieku kapteinis Pujacs mača pamatlaika izskaņā izlīdzināja rezultātu ar metienu no zilās līnijas, kas Rīgas «Dinamo» palīdzēja šajā cīņā izcīnīt vismaz vienu punktu.

«Kamēr līdz spēles beigām vēl ir laiks, vārtus gūt ir iespējams. Galvenais ir izdarīt metienus. Vienkārši metu pa vārtiem, ripa kaut kur atsitās, mainīja virzienu un ielidoja vārtos,» piebilda aizsargs.

Nākamo KHL regulārā čempionāta maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs trešdien, kad izbraukumā tiksies ar Čeļabinskas «Traktor».

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar piecās spēlēs nopelnītiem septiņiem punktiem ieņem sesto vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu