Ābols: Zaudējām, taču parādījām labu sniegumu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Artis Ābols pēc pirmdienas zaudējuma (2:3) pagarinājumā pret Toljati «Lada» vienību atzina, ka ir apmierināts ar komandas parādīto sniegumu.

«Domāju, ka skatītājiem spēle patika, lai arī gūto vārtu nebija daudz. Abas komandas rādīja saturīgu sniegumu. «Lada» vārtsargs Iļja Ježovs mums sagādāja problēmas,» Toljati vienības mājaslapā citēts Ābols.

«Trešajā trešdaļā izdevās mums izlīdzināt rezultātu, bet pēc tam sekoja noraidījums pagarinājumā... Valujskis labi trāpīja. Apsveicu «Lada» ar uzvaru. Uzskatu, ka aizvadījām labu maču,» sacīja «Dinamo» treneris.

Savukārt «Lada» galvenais treneris Sergejs Svetlovs atzina, ka «Dinamo» komanda esot izskatījusies svaigāka. «Spēle mums padevās ļoti smagnēja. Iepriekšējā mačā pret SKA atdevām daudz emociju. Pretinieks bija aktīvāks un svaigāks.»

Uz Toljati Arta Ābola vadītā komanda devās no 400 kilometrus attālās Ņižņekamskas, kur «Dinamo» hokejisti ar rezultātu 3:2 sestdien pieveica vietējo «Ņeftehimik», gada pirmo izbraukuma tūri sākot ar uzvaru.

Toljati «Lada» komanda piedalījās pirmajās divās KHL sezonas, un šosezon atgriezās čempionātā.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar piecās spēlēs izcīnītiem septiņiem punktiem ieņem 6. pozīciju, kamēr «Lada» iegūtie četri punkti tikpat mačos dod 13. pozīciju Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs pret Čeļabinskas «Traktor», bet izbraukuma tūre tiks noslēgta pret Hantimansijskas «Jugra».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu