Armands Bērziņš noslēdzis pilnvērtīgu līgumu ar Itālijas klubu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Armands Bērziņš otrdien noslēdzis pilnvērtīgu līgumu ar Itālijas A sērijas čempionāta klubu Bruniko «Val Pusteria», kurā līdz šim atradās uz pārbaudes laiku.

Kopā ar Bērziņu līgumu parakstījis arī somu aizsargs Tūka Mekele, kurš arī Itālijas vienībā atradās uz pārbaudes laiku.

Vasaras sākumā nopietnu interesi par Bērziņu izrādīja Zviedrijas pēc spēka otrās līgas - «Allsvenskan» - komanda «Karlskrona», tomēr sadarbība abu pušu starpā tā arī netika noslēgta.

Iepriekšējā sezonā «Val Pusteria» čempionāta regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā, savukārt izslēgšanas cīņās klubs aizspēlējās līdz pat finālam, kurā sērijā līdz četriem panākumiem ar 2-4 atzina «Ritten Sport» vienības pārākumu.

Bērziņš aizvadītajā sezonā spēlēja Kazahstānas klubā Atirau «Beibaris», kur 58 mačos guva septiņus vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš Latvijas izlases rindās piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātā Minskā, abos turnīros kopā aizvadītajos astoņos mačos tiekot pie vienas rezultatīvas piespēles.

Pēdējās sezonās Bērziņš spēlējis arī klubos Ukrainā, Baltkrievijā un Somijā, bet no 2008. līdz 2010.gadam viņš pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas «Dinamo».

Bērziņu 2002.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā piektajā kārtā ar kopējo 155.numuru izvēlējās Minesotas «Wild» komanda, tomēr pasaules spēcīgākajā līgā viņš nav aizvadījis nevienu spēli.

Jaunā Itālijas čempionāta sezona startēs šīs nedēļas beigās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu