Trīs latviešu hokejisti uzsāk dalību NHL treniņnometnēs (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucēji Zemgus Girgensons (Bufalo «Sabres»), Ronalds Ķēniņš (Vankūveras «Canucks») un vārtsargs Kristers Gudļevkis (Tampabejas «Lightning») ceturtdien uzsāks dalību savu pārstāvēto komandu treniņnometnēs Nacionālā hokeja līgā (NHL).

Girgensons par vietu sastāvā «Sabres» treniņnometnē cīnīsies ar 34 uzbrucējiem, Ķēniņš «Canucks» konkurēs ar 21 uzbrucēju, bet Gudļevskis «Lightning» komandā sacentīsies ar pieciem vārtsargiem.

Pirmo pārbaudes spēli «Sabres» aizvadīs jau šo svētdien, bet «Canucks» un «Lightning» pārbaudes ciklus sāks otrdien.

Vislabākās izredzes aizvadīt pilnvērtīgu sezonu pasaules spēcīgākajā līgā ir Girgensonam. 20 gadus vecais Girgensons aizvadītās sezonas 70 NHL mačos izcēlās ar 8 vārtu guvumiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Paredzams, ka 23 gadus vecais Ķēniņš un 22 gadus vecais Gudļevskis sezonu iesākas fārmklubos Amerikas hokeja līgā (AHL).

Jauno spēlētāju nometnēs septembrī piedalījās arī Latvijas uzbrucēji Edgars Kulda (Arizonas «Coyotes»), Ņikita Jevpalovs (Filadelfijas «Flyers»), Ralfs Freibergs (Vinipegas «Jets») un Gudļevskis.

NHL jaunā sezona sāksies 8.oktobrī.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu