Ābols: «Bullīšos» pretiniekiem bija vairāk meistarības (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Čeļabinskas «Traktor» komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdien regulārā čempionāta mača pēcspēles metienu sērijā bija vairāk meistarības, kas arī ļāvis uzveikt Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», pēc dueļa sacīja rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Rīgas «Dinamo» trešdien sezonas pirmās izbraukuma tūres trešajā mačā ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās «Traktor» hokejistiem.

«Spēle bija ilga - beigās komandas laikam nolēma trenēt pēcspēles metienus. Ja runājam nopietni, mums bija pietiekami daudz iespēju, lai šo maču uzvarētu, taču tajā pašā laikā arī, lai zaudētu,» Čeļabinskas klubs savā mājaslapā citē Ābolu. «Bieži spēlējām vairākumā, taču tas mums šajā spēlē bija bezzobains. Tomēr labi, ka vismaz mazākums mums šodien bija labā līmenī, it sevišķi mačā izskaņā. Tomēr «bullīšos» pretiniekiem jau bija vairāk meistarības nekā mums.»

«Šobrīd esam izbraukumā un cīnāmies par punktiem, taču, kad tiec pie viena, gribas vairāk,» uzsvēra Ābols.

Tikmēr «Traktor» galvenais treneris somus speciālists Kari Kivi atzina, ka uzvara viņa vadītajai komandai bija vajadzīga kā gaiss.

«Spēle bija līdzīga, tomēr šī uzvara mums bija vajadzīga kā gaiss. Ceru, ka panākums komandai atgriezīs pārliecību,» piebilda Kivi.

Pēdējo šīs izbraukuma sērijas maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Hantimansijskas «Jugra».

Ar astoņiem punktiem sešās spēlēs «Dinamo» pašlaik ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma septīto vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu