Rīgas «Dinamo» šodien Hantimansijskā noslēdz pirmo izbraukumu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Noslēdzošo spēli pirmajā izbraukuma tūrē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, Hantimansijskā tiekoties ar vietējo «Jugra» vienību. Mačs sāksies plkst. 16 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē demonstrēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Izbraukumu Arta Ābola vadītā komanda sāka pagājušajā sestdienā, kad ar 3:2 pieveica Ņižņekamskas «Ņeftehimik», pirmdien ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Toljati «Lada» hokejistiem, bet trešdien 1:2 pēcspēles metienu sērijā atzina Čeļabinskas «Traktor» pārākumu.

Trešdien laukumā nedevās viens no «Dinamo» uzbrukuma līderiem Miks Indrašis, kurš iedzīvojies kājas savainojumā. Iespējams, viņš nevarēs palīdzēt arī šajā mačā.

«Jugra» vienībai šī būs trešā mājas spēle pēc kārtas. Pēdējos četros mačos Hantimansijskas hokejisti piedzīvojuši zaudējumu, turklāt visās spēlēs ar vienu vārtu starpību.

«Jugra» visai labi izmanto savas iespējas vairākumā. No 38 iespējām Krievijas kubs pretinieku vārtos, atrodoties skaitliskajā pārsvarā, raidījis deviņas ripas. Ceturtajā vietā starp visām līgas komandām «Jugra» ir ar sniegumu mazākumā, šosezon savos vārtos ielaižot vien piecas ripas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar sešās spēlēs iegūtiem 8 punktiem ieņem 7. pozīciju, kamēr «Jugra» sešos mačos iegūtie 7 punkti dod 10. vietu Austrumu konferencē.

Nākamās trīs spēles «Dinamo» aizvadīs savā laukumā. Pirmo no tām otrdien pret Maskavas apgabala «Atlant».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels;

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs un Edmunds Augstkalns

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis un Māris Bičevskis.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu