Ābols: Komandas potenciālie līderi nespēj gūt vārtus (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» potenciālie līderi pagaidām nespēj gūt vārtus, kas arī apgrūtina ceļu pretī uzvarām, sacīja rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Jau vēstīts, ka jaunās sezonas pēdējā izbraukuma sērijas mačā Rīgas «Dinamo» ar 2:5 piektdien piekāpās Krievijas kluba Hantimansijskas «Jugra» hokejistiem. Rīdzinieki iedzinējos nonāca jau dueļa 44.sekundē, turklāt dažas minūtes vēlāk ielaida arī otro ripu, kas lika veikt vārtsargu maiņu - pieredzējušā latvieša Edgara Masaļska vietā stājās čehs Jakubs Sedlāčeks.

«Tāda dīvaina spēle bija. Uzskatu, ka līdz ceturtajai ielaistajai ripai spēlējām labi, neskatoties pat uz pirmajā periodā ātri zaudētiem vārtiem,» Hantimansijskas kluba mājaslapā izteicās Ābols. «Hokejisti prata savākties un panākt neizšķirtu, taču jau trešās trešdaļas pašā sākumā nopelnījām noraidījumu, ko «Jugra» ļoti labi realizēja.»

«Komandai ir potenciālie līderi, kuriem vajadzētu gūt vārtus, taču šobrīd viņiem tas neizdodas. Ja uzbrucēji nevar iemest, uzvarēt būs grūti,» piebilda Ābols.

Tikmēr «Jugra» galvenais treneris Dmitrijs Juškevičs uzskata, ka spēles rezultāts neatspoguļo cīņas patieso gaitu.

«Pēc nonākšanas vadībā ar 2:0 hokejistiem parādījās nepārliecinātība pār saviem spēkiem - bija ļoti daudz kļūdu un brāķa. Lai gan Rīgas komanda izlīdzināja rezultātu, trešajā trešdaļā bijām pārliecināti par uzvaru,» sacīja speciālists.

Ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs «Dinamo» atkritusi uz Rietumu konferences kopvērtējuma desmitovietu, bet komandas nākamais mačs gaidāms nākamās nedēļas otrdienā, kad savā laukumā jāspēkojas pret Mitišču «Atlant».

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu