Reķis izceļas ar rupjību «Panther» komandas uzvarā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokeja aizsargs Arvīds Reķis piektdien izcēlās ar rupju spēli Vācijas augstākās līgas (DEL) čempionāta regulārā turnīra cīņā, taču tik un tā palīdzēja Augsburgas «Panther» tikt pie panākuma.

«Panther» savā laukumā ar 7:4 (2:2, 1:2, 4:0) apspēlēja Diseldorfas EG hokejistus.

Jau pirmajā periodā Reķis par rupju spēli nopelnīja 2+10 minūšu noraidījumu, bet šo dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, kā arī vienu metienu pa vārtiem.

Uzvarētāju rindās ar trim vārtu guvumiem jeb «hat trick» izcēlās kanādietis Denjels da Silva.

Tikmēr zaudējumu cietusi uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda, kas savā laukumā ar 2:5 (0:2, 2:0, 0:3) piekāpās Minhenes «Red Bull» vienībai.

Vasiļjevs šajā duelī ar lielu aktivitāti neizcēlās, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmīgu maču piektdien aizvadījusi arī latviešu izcelsmes uzbrucēja Ralfa Rinkes pārstāvētā Hamburgas «Freezers» komanda, kas izbraukumā ar 3:7 (0:0, 3:4, 0:3) piekāpās Berlīnes «Eisbaren».

Rinke šo maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pie panākuma tikmēr izdevies tikt valsts čempioniem Ingolštates ERC, kurā spēlē Vācijā dzimušais latviešu izcelsmes uzbrucējs Edijs Rinke-Leitāns, kurš ir brālis Ralfam Rinkem.

Aizvadītās sezonas labākā vienība ar 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) izbraukumā pārspēja Štraubingas «Tigers» komandu.

Rinke-Leitāns šim mačam pieteikts nebija.

Vācijas čempionāta kopvērtējumā vislabāk veicas Reķa pārstāvētajai «Panther», kas tikusi pie trim uzvarām trīs mačos un ar deviņiem punktiem ir otrā. Pa trim punktiem ir «Pinguine» un ERC, kas dod attiecīgi devīto un desmito vietu, bet «Freezers» hokejisti cietuši zaudējumus visos trīs mačos, ieņemot pēdējo, 14.vietu turnīrā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu