«Lugano» ar Merzļikinu vārtos cieš pirmo zaudējumu pamatlaikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien devās laukumā Šveices čempionāta mačā, tomēr viņa pārstāvētā «Lugano» komanda cieta sezonā pirmo neveiksmi pamatlaikā.

Piektās kārtas mačā «Lugano» ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) izbraukumā piekāpās «Davos» hokejistiem, bet iepriekšējās sezonas līgas labākais jaunais spēlētājs Merzļikins atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

Zīmīgi, ka uzvaras vārtus «Davos» guva vien 48 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad izcēlās aizsargs Felisjēns Duboī.

Citā mačā neveiksmi cieta arī Ivara Punnenova pārstāvētā Rapersvīles «Jona Lakers» komanda, kas savā laukumā ar 4:5 (1:2, 1:1, 2:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Fribūras «Gotteron».

Punnenovs šoreiz palika rezervē, bet Tims Volfs mājinieku vārtos atvairīja 18 no 23 sāncenšu metieniem.

Čempionāta kopvērtējumā «Lugano» komanda ar desmit punktiem piecos mačos atkritusi uz ceturto vietu, bet «Jona Lakers» ar sešiem punktiem sešos mačos ir desmitā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā «ZSC Lions» komandas rindās par divkārtēju valsts čempionu kļuva latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš vasarā noslēdza divu gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras «Canucks», bet nākamajā sezonā par vietu līgā cīnīsies Amerikas Hokeja līgā (AHL) spēlējošā fārmkluba Jūtikas «Comets» rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu