Daugaviņš: Karsums arī iepriekšējās sezonas sākumā nevarēja iemest

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pauž prieku par komandas biedra Mārtiņa Karsuma gūtajiem pirmajiem vārtiem jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā.

«Protams, esmu priecīgs par Karsumu,» aģentūrā «R-Sport» citēts Daugaviņš. «Viņš iepriekšējās sezonas sākumā arī nevarēja iemest. Ir mentāli grūti, kad ilgi negūsti vārtus, tāpēc pirmais vārtu guvums ir ļoti svarīgs, lai spēle atvērtos.»

Daugaviņš šīs sezonas septiņas spēlēs guvis četrus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

«Karsumam bijuši daudz momenti un beidzot viņš iemeta. Ceru, ka tagad katrā spēlēs gūs vārtus. Vai esmu apmierināts ar sevi? Kājas bija ātras, bet rokas nestrādāja: nevarēju ne uztvert, ne atdot piespēles. Kaut kā rokas trīcēja. Laikam par daudz kafiju pirms spēles izdzēru,» pastāstīja Daugaviņš.

Karsums savus pirmos vārtus guva svētdien, kad Maskavas «Dinamo» ar rezultātu 4:1 apspēlēja Čeļabinskas «Traktor». Šajā mačā ar vārtu guvumu izcēlās arī 26 gadus vecais Daugaviņš.

Nākamo spēli Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» aizvadīs ceturtdien pret līgas jaunpienācēju HK «Soči».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu