CSKA piedāvājis «Blue Jackets» līderim 5 miljonus sezonā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas CSKA piedāvājis viena gada līgumu par pieciem miljoniem ASV dolāru kanādiešu uzbrucējam Raienam Johansenam, vēsta TSN žurnālists Farhans Lalji.

22 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas «Blue Jackets» uzbrukuma līderis ar klubu nespējot vienoties par jaunu līgumu.

TSN žurnālista rīcībā ir informācija, ka Johansenam CSKA izteicis piedāvājumu uz vienu sezonu par pieciem miljoniem ASV dolāru. Viņš esot sešu KHL vienību redzeslokā, bet visaktīvāk hokejistu lenc CSKA vienība.

«Blue Jackets» Johansenam sākotnēji piedāvājis 2-3 miljonu līgumu par sezonu, taču hokejists to nav pieņēmis. Johansens vēlas noslēgt divu gadu līgumu, kas paredz vismaz 6 miljonu lielu algu sezonā.

Iepriekšējā regulārajā sezonā Johansens 82 NHL mačos guva 33 vārtus un veica 30 rezultatīvas piespēles partneriem, kļūstot par «Blue Jackets» komandas rezultatīvāko spēlētāju.

2013./2014. gada sezonas sešās Stenlija kausa izcīņas spēles Kanādas hokejists guva divus vārtus un izpildīja četras rezultatīvas piespēles.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu