«Dinamo» hokejisti šodien sāk mājas spēļu sēriju (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Trīs spēļu mājas sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien sāks Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas «Arēnā Rīga» uzņems Maskavas apgabala «Atlant» vienību. Spēles sākums paredzēts pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

«Atlant» komanda uz Rīgu devusies pēc piedzīvota zaudējuma 2:5 savā laukumā pret Čerepovecas «Severstaļ» komandu. Līdz šim aizvadītajās septiņas spēlēs Maskavas vienība zaudējusi četrus mačus un izcīnījusi trīs uzvaras.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» hokejisti iepriekšējās trijās spēlēs uzvaras garšu nav izjutuši, bet izcīnījuši divus punktus par zaudējumu pagarinājumā un pēcspēles metienos.

«Atlant» vidēji mačā gūst 2,29 vārtus, kas komandu rezultatīvāko vienību sarakstā ierindo 19. vietā starp visiem līgas klubiem. «Dinamo» šajā sarakstā ar vidēji gūtiem 2,14 ir tikai 23. pozīcijā 28 vienību konkurencē.

Krievijas kluba uzbrukuma līderis ir 26 gadus vecais zviedrs Andreass Enkvists, kurš līdzšinējās septiņas spēlēs guvis piecus vārtus un izpildījis vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt «Dinamo» rindās ar sešiem rezultativitātes punktiem (0+6) rezultatīvākais spēlētājs ir uzbrucējs Miks Indrašis.

Pēc spēles ar «Atlant» vienību Rīgas «Dinamo» ceturtdien spēkiem mērosies ar Podoļskas «Vitjaz», bet mājas spēļu sēriju noslēgs sestdien, kad uzņems Vladivostokas «Admiral».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar septiņas spēlēs izcīnītiem 8 punktiem šobrīd atrodas 10. pozīcijā, kamēr «Atlant» ar tādu pašu bilanci ir vietu augstāk.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu