Skandalozais Nazarovs pieprasījis mīkstināt sodu (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Astanas «Baris» (Kazahstāna) galvenais treneris Andrejs Nazarovs vērsies pie līgas Disciplinārās komitejas un tās vadītāja Valērija Kamenska, lūdzot mīkstināt viņam piemēroto sešu spēļu diskvalifikāciju. Savus argumentus speciālists izklāstījis atklātā vēstulē.

Nazarovs atklātajā vēstulē atvainojies par izmantotajiem nepiedienīgajiem žestiem, kas tika vērsti pret tiesnešiem un skatītājiem. Viņš savu vainu atzinis un atvainojies, ka nodarījis morālu kaitējumu sievietēm un bērniem.

Treneris akcentē, ka sods mīkstināts, jo operatīvi atvainojies tiem, kurus aizskāris.

«Baris» galvenais treneris uzskata, ka KHL piespriestais sods - 6 spēļu jeb 20 dienu diskvalifikācija ir pārāk bargs sods. Tāpat viņš norāda, ka diskvalifikācija izraisījusi ievērojamu rezonansi Kazahstānā, kas ir nozīmīgs Krievijas partneris Eirāzijas un Muitas jautājumos.

«Pats personīgi un ar kluba starpniecību esmu saņēmis simtiem vēstuļu no Kazahstānas līdzjutējiem. Vairāk ar atbalsta, mazāk kritikas vārdiem. Daudzi uzskata, ka protests pēc būtības (ne pēc formas) ir bijis taisnīgs. Tas palīdzējis veicināt politisku lēmumu pieņemšanu Krievijas un Kazahstānas tautu tuvināšanai,» raksta Nazarovs.

Nazarovs par vēl vienu no attaisnojumiem minējis milzīgos video reitingus internetā. Vladivostokā trenera dusmu uzplūdu noskatījušies vairāk nekā 100 tūkstoši cilvēku, kas ir 2014./2015. gada sezonas KHL rekords.

Tāpat video demonstrēts lielākajos Ziemeļamerikas TV kanālos, tajā skaitā TSN.

Nazarovs lūdz izvērtēt pasaules pieredzi. Piemēram, diskvalifikāciju aizvietot ar sabiedriski noderīgu darbu. Viņš esot gatavs aktīvi iesaistīties dažādos KHL sociālajos projektos.

Nazarovs pie komandas sacensībās cer atgriezties kaut pēc piecu spēļu diskvalifikācijas izciešanas. 2. oktobrī «Baris» vienībai paredzēta svarīga spēle pret tiešajiem pretiniekiem Austrumu konferencē, tiekoties ar Čeļabinskas «Traktor» hokejistiem.

Pagājušajā nedēļā Nazarovs mačā pret Vladivostokas «Admiral», izrādot neapmierinātību ar tiesnešu darbu, uz laukuma meta dvieļus un dzeramās pudeles. KHL viņu sodīja ar sešu spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu.

Šī nav pirmā reize, kad KHL sodījusi Nazarovu par nedisciplinētu rīcību.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu