SKA un «Medveščak» cīnās par sociālajos tīklos aktīvākā Eiropas hokeja kluba nosaukumu (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sanktpēterburgas SKA un Zagrebas «Medveščak» ieņem pirmās divas vietas vācu aģentūras «Result Sports» pētījumā par sociālajos tīklos aktīvāko hokeja klubu Eiropā, liecina kontinentālās hokeja līgas (KHL) informācija.

Pēc sekotāju skaita kluba oficiālajās sociālajās grupās SKA ieguvuši 183 458 sekotājus. Otrajā vietā esošajam Horvātijas klubam ir 177 817 sekotāju. «Medveščak» ir absolūtais līderis pēc sekotājiem «Facebook» - 160 663.

Reitinga trešajā vietā ierindojies Maskavas «Spartak», kas uz laiku pārtraucis dalību KHL, ar 177 561 sekotāju.

Pirmajā desmitā iekļuvušas arī Stokholmas AIK (Zviedrija), «Kolner Haie» (Vācija), «Djurgarden IF» (Zviedrija),. «HC Kometa Brno», Prāgas «Sparta» (abas Čehija), «Frolunda Indians» (Zviedrija) un Bratislavas «Slovan» (Slovākija).

Pētījums publicēts septembrī, taču tajā ņemta vērā informācija par iepriekšējo laiku, jo saraksta 11. vietā ir Prāgas «Lev» un 22. vietā Doņeckas «Donbass», kuri līgā šosezon nespēlē.

Pavisam 25 sociāli aktīvāko Eiropas hokeja klubu sarakstā astoņi ir no Zviedrijas, septiņi no KHL, četri no Vācijas, trīs no Čehijas, divi no Somijas un viens no Lielbritānijas.

Rīgas «Dinamo» šajā sarakstā nav.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu