Sprukta «Lokomotiv» piekāpjas «Avangard»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Centra uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Jaroslavļas «Lokomotiv» pirmdien ar rezultātu 2:4 viesos piekāpās Omskas «Avangard» hokejistiem.

Uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Deniss Paršins, bet pa reizei precīzi meta Andrejs Ivanovs un Sergejs Širokovs. Tikmēr «Lokomotiv» labā vārtus guva Iļja Gorohovs un Sergejs Koņkovs.

Sprukts spēlēja trešajā uzbrucēju trijniekā. Uz ledus viņš pavadīja 12 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem un lika lietā divus spēka paņēmienus.

Laikā, kad Sprukts atradās uz noraidīto spēlētāju soliņa, «Avangard» uzbrucējs Paršins 8. minūtē atklāja mača rezultātu.

Spruktam šī bija pirmā spēle pēc trīs maču prombūtnes. «Lokomotiv» vienībai galvenā trenera Šona Simpsona vadībā šis ir jau piektais zaudējums septiņās spēlēs.

Maču klātienē «Arena Omsk» noskatījās 10 178 skatītāji.

Šī pirmdien bija vienīgā KHL čempionāta spēle.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā ar 7 spēlēs izcīnītiem 7 punktiem «Lokomotiv» ieņem 11. vietu, kamēr «Avangard» nopelnītie 20 punkti 9 mačos dod 2. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu