KHL: Nazarovam diskvalifikācija netiks mīkstināta (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārā komitejas vadītājs Valērijs Kamenskis paziņojis, ka Astanas «Baris» komandas galvenajam trenerim Andrejam Nazarovam netiks samazināta sešu spēļu diskvalifikācija.

«Neesam lasījuši Nazarova vēstuli, negrasāmies mīkstināt sodu,» sacīja Kamenskis. «Sods paliek sods. Uzskatām, ka diskvalifikācija piešķirta, vadoties pēc KHL reglamenta.»

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā Nazarovs mačā pret Vladivostokas «Admiral», izrādot neapmierinātību ar tiesnešu darbu, uz laukuma meta dvieļus un dzeramās pudeles. KHL viņu sodīja ar sešu spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu.

«Par piedošanu šeit nevar būt ne mazākās runas. Šim lēmumam jākalpo par mācību visiem treneriem. Nazarovs saņēma pēc nopelniem,» piebilda Kamenskis.

Šī nav pirmā reize, kad KHL sodījusi Nazarovu par nedisciplinētu rīcību.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā «Baris» ar 13 punktiem 9 mačos ieņem ceturto vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu