Rīgas «Dinamo» pirmo reizi KHL tiekas ar «Jokerit» (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirmo no trim izbraukuma spēlēm šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta mačā Helsinku «Hartwall Arena» spēkiem mērosies ar vietējo «Jokerit». Mačs sāksies pl. 18.30, un to tiešraidē demonstrēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Somijas galvaspilsētu Arta Ābola vadītā komanda devusies labā noskaņojumā. Pēdējā mačā «Dinamo» hokejisti savā laukumā ar rezultātu 4:2 pieveica Tālo Austrumu vienību Vladivostokas «Admiral».

Tikmēr «Jokerit» komanda, kurai šī būs trešā mājas spēle pēc kārtas, iepriekšējā mačā 4:2 pieveica Maskavas apgabala «Atlant», izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

«Dinamo» nevarēs palīdzēt uzbrucējs Andris Džeriņš, kas pagājušajā nedēļā iedzīvojās savainojumā (lauzts deguns). Ierindā uz šo maču, visticamāk, atgriezīsies raženais aizsargs Milans Jurčina.

«Jokerit» abus zaudējumus šosezon piedzīvojusi savā laukumā.

«Jokerit» izceļas ar augstu rezultativitāti, vidēji mačā gūstot 3,7 vārtus, kas ir ceturtais labākais rādītājs starp visām 28 KHL komandām. Arī sniegums aizsardzībā un vārtsargu spēle ir augstā līmenī, jo vidēji spēlē Helsinku vienība savos vārtos ielaiž 2,4 ripas.

Somijas komanda no izpildītajiem metieniem pa sāncenšu vārtiem realizē 12,01%, kas trešais labākais rādītājs līgā.

Kopumā šodien KHL čempionātā paredzētas četras spēles.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 10 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem atrodas 7. pozīcijā, kamēr «Jokerit» tikpat mačos nopelnījis 24 punktus un ir 3. vietā.

Nākamajā mačā «Dinamo» trešdien tiksies ar Slovākijas klubu Bratislavas «Slovan», bet piektdien paredzēts mačs ar Zagrebas «Medveščak». Pēc tam trīs spēles risināsies «Arēnā Rīga».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks un Salvis Balandīns;

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs un Edmunds Augstkalns;

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Nikolajs Jeļisejevs.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu