Maskavas «Dinamo» uzbrucējs: Komanda uzņem formu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Harija Vītoliņa vadītā un Mārtiņa Karsuma, Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas «Dinamo» sāk uzņemt sportisko formu, pastāstīja kluba uzbrucējs Sergejs Soins.

«Komanda čempionātu sāka smagi, bet šobrīd uzņem formu,» vienības mājas lapā citēts Soins. «Sagatavošanās posmā bija lielas slodzes, vēlāk tās sāka kristies un mēs kļuvām labāki.»

Pēc ne visai sekmīgā sezonas sākuma tagad Maskavas «Dinamo» izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas.

«Centīsimies izcīnīt Gagarina kausu. Pēc jaunajiem noteikumiem tiesneši sākuši tiesāt savādāk. Nevar teikt, ka labāk vai sliktāk. Vienkārši citādāk. Ir situācijas, kuras es pagaidām neizprotu. Neesmu sapratis, kāpēc kādā situācijā fiksēts noteikumu pārākums. Iepriekš līdzīgās situācijās spēlētāji netika noraidīti, bet tagad tiek,» sacīja Soins.

Uzbrucējs uzskata, ka komandas jaunpienācēji, tostarp Kaspars Daugaviņš un bijušais Rīgas «Dinamo» aizsargs Mets Robinsons sastāvā iekļāvušies veiksmīgi. «Jaunpienācēji kolektīvā iekļāvušies bez problēmām. Savukārt galvenais treneris, kāds bija, tāds arī palicis. Harijs Vītoliņš nav jauns cilvēks mūsu komandā.»

Ar 10 spēlēs izcīnītiem 22 punktiem Maskavas «Dinamo» komanda Rietumu konferences turnīra tabulā šobrīd ieņem 4. pozīciju.

Nākamo spēli Latvijas pārstāvjiem bagātā komanda aizvadīs otrdien, kad tiksies ar Podoļskas «Vitjaz».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu