Nosaukti KHL nedēļas labākie spēlētāji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas «Dinamo» vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko, Maskavas CSKA aizsargs Ņikita Zaicevs un Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējs Daniss Zaripovs nosaukti par pagājušās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem spēlētājiem.

Harija Vītoliņa vadītās Maskavas «Dinamo» komandas vārtsargs trīs spēlēs savos vārtos vidēji ielaida 0,38 ripas, atvairot 98,72% pretinieku metienus. Vienā no mačiem viņš netika pārspēts.

CSKA aizsargs Zaicevs trīs spēlēs guva vienus vārtus un reizi asistēja partneriem, bet viņa lietderības koeficients bija +3.

Tikmēr viens no «Metallurg» līderiem Zaripovs trīs mačos izcēlās ar trīs vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt par labāko jauno hokejistu atzina Čeļabinskas «Traktor» vārtsargu Vasiliju Demčenko, kurš divās spēlēs savos vārtos vidēji ielaida 1,48 ripas, atvairot 95,45% sāncenšu metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu