Ābols: Esmu ļoti vīlies komandas līderos (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» treneris Artis Ābols pēc pirmdienas mača pret Helsinku «Jokerit» vienību nebija apmierināts ar komandas līderu sniegumu.

«Viss, kas mūs nenogalina, padara stiprākus,» pēc mača sacīja Ābols. «Bijām pelnījuši kaut ko vairāk. Manuprāt, aizvadījām līdz šim labāko sezonas spēli.»

«Visu izšķir vārtu daudzums. Ja tev ir 100 iespēju, bet gūsti tikai divus vārtus, uzvarēt nav iespējams. Pretinieks mums parādīja, kā tas ir jādara,» atzina «Dinamo» treneris.

«Esmu ļoti vīlies komandas līderos, jo īpaši pie otrajiem un trešajiem zaudētajiem vāriem. Viņiem šķiet, ka šeit atrodas, lai mestu vārtus, bet ir jāspēlē arī aizsardzībā,» piebilda Ābols.

41 gadu vecais Ābols uzslavēja Miku Indraši, Gintu Meiju un Māri Bičevski. Šis uzbrucēju trio «Dinamo» komandā esot rādījis ļoti saturīgu sniegumu.

Nākamajā mačā «Dinamo» trešdien tiksies ar Slovākijas klubu Bratislavas «Slovan», bet piektdien Horvātijā paredzēts mačs ar Zagrebas «Medveščak». Pēc tam trīs spēles risināsies «Arēnā Rīga».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 11 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem atrodas 7. pozīcijā, kamēr «Jokerit» tikpat mačos nopelnījis 27 punktus un ir 3. vietā.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu