Bičevskis: Muļķīgi, ka, spēlējot labi, beigās ielaidām vārtus un zaudējām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Māris Bičevskis pēc neveiksmes 2:3 izbraukumā pret Helsinku «Jokerit» vienību atzina, ka pēc laba snieguma laukumā beigās neizcīnīt nevienu punktu ir muļķīgi.

Lai arī «Dinamo» piedzīvoja zaudējumu, trešos vārtus zaudējot vien 26 sekundes pirms trešās trešdaļas beigām, komanda parādīja teicamu sniegumu, azartisku cīņu un teju visu spēles gaitu noteica toni uz ledus. Taču ar to nepietika, lai izcīnītu punktus.

«Likās, ka spēlējām labi, pratām izveidot daudz vārtu gūšanas momentu. Muļķīgākais ir tas, ka, spēlējot labi, pašās beigās ielaidām vārtus un zaudējām,» vienības mājas lapā citēts Bičevskis.

Viņš šajā spēlē atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Labais sniegums laukumā, pēc uzbrucēja domām, ir tā dēļ, ka komanda pildīja treneru uzstādījumus, kas nes augļus.

«Treneri rādīja spēļu ierakstus, ko un kā viņi dara. Mēs pildījām savu uzdevumu, tas arī deva augļus. Metām daudz pa vārtiem, jo vārtsargs daudz ripu atsita. No tā vien var izveidoties moments, un centāmies tikt pie atlēkušajām ripām,» sacīja Bičevskis.

«Visu darbu padarīja Gints Meija un Miks Indrašis, jā, man ieskaitījās arī piespēles, bet lielais darbs viņiem, par ko liels paldies.»

Nākamajā mačā «Dinamo» trešdien tiksies ar Slovākijas klubu Bratislavas «Slovan», bet piektdien Horvātijā paredzēts mačs ar Zagrebas «Medveščak». Pēc tam trīs spēles risināsies «Arēnā Rīga».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 11 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem atrodas 8. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu