Girgensons: Cenšos strādāt pēc iespējas vairāk, attīstot sevi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Atmosfēra Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo «Sabres», salīdzinot ar pagājušo sezonu, ir krietni uzlabojusies, uzskata tajā spēlējošais latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Pašlaik 20 gadus vecais Girgensons pagājušajā sezonā debitēja NHL, 70 mačos gūstot astoņus vārtus un veicot 14 rezultatīvas piespēles.

«Šī ir bijusi ļoti aizraujoša treniņnometne ar lielisku spēlētāju kolektīvu. Esmu to izbaudījis daudz vairāk nekā pagājušajā gadā. Cenšos strādāt pēc iespējas vairāk, attīstot sevi,» latvietis izteicies sarunā ar radiostaciju «Wgr550». «Klimats komandā un ģērbtuvē ir palicis krietni labāks. Jau pirms sezonas atmosfēra ir jūtami labāka.»

Pagājušā sezona «Sabres» komandai bija ļoti neveiksmīga, tai paliekot visas līgas pēdējā vietā. Sezonas gaitā vienību pārņēma bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans, kurš jaunajai sezonai komandu gatavo jau kā pilnvērtīgs tās galvenais treneris.

«Nolans zina, kā motivēt spēlētājus. Visi, kas spēlē viņa vadībā, dara visu, kas no viņiem atkarīgs. Apbrīnojami, ko viņš spēj panākt ar spēlētāju kopumu. Viņš dzīvē ir daudz redzējis,» izcēla Girgensons.

«Man ir jākļūst labākam uzbrukumā un jārada vairāk vārtu gūšanas iespēju. Tas ir galvenais, kas man jāpaveic, lai es būtu veiksmīgs,» piebilda latvietis.

Regulāro čempionātu komanda atklās 9.oktobrī ar maču savā laukumā pret Kolumbusas «Blue Jackets».

«Sabres» komandā par vārtsargu treneri kopš šīs vasaras strādā latvietis Artūrs Irbe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu