Videls: Iespējas mums ir ļoti daudz, bet nevaram iemest (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Linuss Videls pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvotā zaudējuma 1:5 izbraukumā Bratislavas «Slovan» vienībai izteicies, ka, iespējams, pirmo trešdaļu Latvijas komanda aizvadīja tik slikti, jo spēlētāju prātos vēl bija iesēdusies neveiksme mačā ar Helsinku «Jokerit».

«Iespējams, zaudējums iepriekšējās spēles pēdējā minūtē arī šodien bija iesēdies atmiņā. Varbūt tāpēc maču iesākām ļoti slikti,» kluba mājas lapā citēs Zviedrijas centra uzbrucējs.

Pirmdien Helsinkos «Dinamo» vienība atzina «Jokerit» pārākumu 2:3, trešos vārtus zaudējot vien 26 sekundes pirms trešās trešdaļas beigām.

Arī mačā pret «Slovan» Arta Ābola vadītā komanda izdarīja divas reizes vairāk metienu pa pretinieku vārtiem (38:19).

«Iespējas mums ir ļoti daudz. Tā ir katrā mačā, bet mēs vienkārši nevaram ieraidīt ripu vārtos. Tas ir ļoti nomācoši, kad cīnies, atdod visus spēkus, bet pretinieks izdara vienu metienu un viņam paveicas, gūstot vieglus vārtus,» skaidro hokejists.

Videls ar vārtu guvumu izcēlās otrās trešdaļas izskaņā, gūstot savus pirmos vārtus «Dinamo» sastāvā. Tobrīd rezultāts kļuva 1:4.

«Ir patīkami beidzot pašam atzīmēties ar vārtu guvumu. Man bija ļoti daudz iespēju jau iepriekš, vajadzēja gūt vismaz divus vai trīs vārtus,» viņš sacīja. «Ceru, ka tagad būs šis slogs būs zudis un sekos vēl vārtu guvumi.»

Trīs izbraukuma spēļu sēriju «Dinamo» hokejisti noslēgs piektdien, kad Horvātijā spēkosies ar Zagrebas «Medveščak».

«Mums ir jāspēlē kā pret «Jokerit». Domāju, ar tādu sniegumu mēs varam uzvarēt ļoti daudz spēļu. Mums jāatgriežas pie tāda snieguma,» pauda 29 gadus vecais hokejists.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 12 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem atrodas 8. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu