Savainojumos iedzīvojušies vairāki «Dinamo» aizsargi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Milans Jurčina un Edmunds Augstkalns iedzīvojušies savainojumos, vēsta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba mājas lapa.

Augstkalnam 1. oktobra spēlē Bratislavā pret «Slovan» gūtā ceļgala savainojuma dēļ būs jāizlaiž aptuveni viens mēnesis. Šajā pašā mačā iepriekšējo kājas muskuļa savainojumu atsvaidzināja slovāku aizsargs Jurčina, kurš ierindā varētu atgriezties šīs nedēļas laikā.

Savukārt 3. oktobra spēlē Zagrebā pret «Medveščak» «Dinamo» komandai palīdzēt nevarēja vēl viens aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kuram spēles dienā bija ļoti augsta temperatūra, un trenēties viņš varētu atsākt otrdien 7. oktobrī.

Tā kā šobrīd treneru rīcībā ir palikuši tikai pieci aizsargi, tad no jauniešu komandas HK «Rīga» uz «Dinamo» ir izsaukts aizsargs Ralfs Grīnbergs (1995).

Tuvākā spēle «Dinamo» hokejistiem paredzēta jau pirmdien, kad savā laukumā jātiekas ar Minskas «Dinamo» vienību no Baltkrievijas. Arī pēc tam divi mači tiks aizvadīti «Arēnā Rīga».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu