Daugaviņš: «Dinamo» nav aizmirsuši «play-off» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc izcīnītās uzvaras 2:0 pār Jaroslavļas «Lokomotiv» atklāja, ka viņa pārstāvētās vienības hokejisti jau pirms abu komandu pirmās tikšanās labi atcerējušies savstarpējo tikšanos iepriekšējās sezonas Gagarina kausa izcīņā.

«Iepriekšējā spēlē ar «Lokomotiv» mēs izpildījām maz metienus pa vārtiem, tāpēc šoreiz centāmies vairāk līst uz vārtiem un traucēt pretinieku vārtsargu,» portālā «championat.com» citēts Daugaviņš. «Pēc pirmā perioda sākām spēlēt krietni agresīvāku hokeju.»

Pats Daugaviņš mačā ar Jāņa Sprukta pārstāvēto «Lokomotiv» vienību guva vienus vārtus, kad spēles izskaņā ripu raidīja tukšos vārtos.

«Jau pirms iepriekšējās spēles bija redzams, ka Maskavas «Dinamo» nav aizmirsis pagājušās sezonas izslēgšanas spēles. Tagad noskaņojums bija daudz nopietnāks. Vienkārši nedrīkstējām zaudēt konferences pretiniekam otro spēli pēc kārtas,» sacīja Latvijas uzbrucējs, kurš šīs sezonas 14 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Pēc vienas spēles izlaišanas ierindā atgriezās cits latviešu uzbrucējs «Dinamo» sastāvā Mārtiņš Karsums, kurš gan ar rezultativitāti neizcēlās.

«Šosezon esam cita komanda,» aģentūrā «R-Sport» citēts Daugaviņš.

Spēles sākumā Daugaviņš gandrīz izkāvās ar uzbrucēju Sergeju Plotņikovu, kurš latvietim divreiz spēles laikā ar nūju iesita pa pirkstiem, uz ko tiesnesis nereaģēja.

Maskavas «Dinamo» pēdējās deviņās spēlēs izcīnījusi 8 uzvaras.

Turnīrā tabulas Rietumu konferencē Maskavas «Dinamo» ieņem 4. vietu, kamēr «Lokomotiv» atrodas 10. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu