Nolans: Spēlējām kā bērnu komanda pret NHL komandu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo «Sabres» galvenais treneris Teds Nolans neslēpa sarūgtinājumu par vienības trešo piedzīvoto zaudējumu pēc kārtas sezonas ievadā.

Pirmdien «Sabres» ar rezultātu 1:5 savā laukumā piekāpās Anaheimas «Ducks» komandai, piedzīvojot trešo neveiksmi trīs mačos.

«Tas bija, it kā NHL komanda spēlētu pret bērnu komandu,» vienības mājas lapā citēts Nolans.

«Viņi dominēja no sākuma līdz beigām, darot pareizas lietas laukumā. Visu, ko mēs varējām izdarīt nepareizi, mēs izdarījām.»

«Sabres» pa «Ducks» komandas dāņu vārtsarga Fredrika Andersena sargātajiem vārtiem izpildīja tikai 12 metienus, kamēr čehs Mihaels Noivirts Bufalo vienības vārtos atvairīja 39 no 44 metieniem.

«Viņi mums bija divus soļus priekšā,» sacīja Nolans. «Mēs centāmies viņus noķert, bet zaudējām pozīcijas. Komandā nebija nepieciešamās komunikācijas, izmisuma, un tas man nepatīk visvairāk.»

Nolans ar spēlētājiem par attieksmi runājis jau pirms šīs spēles, norādot, lai nepārbauda viņa pacietību. Viņš ir gatavs veikt pārmaiņas sastāvā. «Ir jānoskaidro hokejisti, kuri patiešām vēlas spēlēt, cīnīties.»

«Dažkārt, ja nav nekas, ko pateikt labu, galvenais ir nepateikt pārāk daudz,» izteicās Nolans.

Kopš viņš kļuva par «Sabres» galveno treneri (pagājušā gada novembris), komanda 56 gadus vecā speciālista vadībā izcīnījusi 17 uzvaras un piedzīvojusi 48 zaudējumus.

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons «Sabres» labā trīs spēlēs izcēlies ar diviem vārtu guvumiem, bet viņa lietderības koeficients ir neitrāls. 20 gadus vecais latvietis ir retais spēlētājs, par kuru Nolans izsakās atzinīgi.

Šajā sezonā darbā Nolanam asistē leģendārais latviešu vārtsargs Artūrs Irbe un bijušais Latvijas nacionālās komandas treneris Toms Kūlens.

Nākamo maču Bufalo komanda aizvadīs naktī uz trešdienu, kad izbraukumā jātiekas ar Karolīnas «Hurricanes» hokejistiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu