Portāls: Rautakallio kļūs par «Amur» galveno treneri (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijā labi zināmais somu speciālists Peka Rautakallio ceturtdien tiks apstiprināts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Habarovskas «Amur» galveno treneri, vēsta portāls «sovsport.ru».

Tiek ziņots, ka «Amur» ceturtdien pavēstīs par galvenā trenera Jurija Ļeonova atlaišanu, bet viņa vietā stāsies Rautakallio.

Ļeonovs par «Amur» galveno treneri tika apstiprināts pavasarī, nomainot Jevgēņiju Popihinu, kurš pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados spēlēja Rīgas «Dinamo» rindās. Tomēr šīs sezonas ievadā «Amur» komanda 17 mačos tikusi vien pie trim uzvarām un ir pēdējā vietā visā līgā.

«Amur» komanda pašlaik zaudējusi jau deviņās spēlēs pēc kārtas.

Rautakallio pirms 2011./12.gada sezonas sāka vadīt Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», kurā tā somu trenera vadībā iekļuva Gagarina kausa izcīņas turnīrā, tomēr nepārvarēja Rietumu konferences ceturtdaļfināla kārtu. Savukārt amatu viņš zaudēja pērnajā novembrī pēc neveiksmīgās sezonas pirmās puses.

Tiesa pirms šīs sezonas Rautakallio tika apstiprināts par Somijas komandas Pori «Assat» galveno treneru un šo amatu ieņem arī pašlaik.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu