«Kurbads» pārliecinoši pieveic «Mogo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas pēcpusdienā divu principiālu pretinieku duelī pārliecinošu uzvaru spēles beigās nodrošināja HK «Kurbads», kas ar 4 bezatbildes vārtiem trešajā periodā spēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 7:2. Pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāts bija tikai 3:2.

Ogres hokeja klubam bija lieliskas iespējas gūt vārtus jau pašā spēles sākumā, tomēr viesu vārtsargs Renārs Kazanovs vārtos nospēlēja lieliski. Tomēr arī viņš bija bezspēcīgs pēc Artjoma Ogorodņikova metiena pēc izlaušanās garām aizsargiem. «Mogo» gan spēj sniegt ātru atbildi – vairākumā Andrejs Lavrenovs ar šāvienu no zilās līnijas izmanto to, ka Dmitrijs Žabotinskia redzamība ir nosegta, un panāk izlīdzinājumu. Abām komandām ir labas iespējas gūt vārtus, bieži spēlējot vairākumā. Spēles tiesneši nepieļāva liekas rupjības, nekautrējoties noraidīt spēlētājus par pārkāpumiem. Kaujiniecisks neizšķirts pēc pirmā perioda – 1:1.

Pēc pārtraukuma turpinās spēkošanās laukumā, komandām bieži nopelnot noraidījumus. Neapmierinātību ar tiesneša lēmumu ar skaļiem vārdiem izrāda Sergejs Teluškins, kurš tiek sodīts ar disciplināro sodu – noraidījums līdz spēles beigām. Vadību mačā gan pārņem «Mogo», kad vairākumā spēj izspēlēt kombināciju līdz nepiesegtam spēlētājam. Aleksandrs Baburins vārtu priekšā nekļūdas. Pēc zaudētiem vārtiem «Kurbads» aktivizējas un ar varenu ofensīvu otrās trešdaļas beigu daļā iespiež pretiniekus aizsardzības zonā. Uzbrukumi nes augļus – Jurijs Kļujevskis vairākumā ar viltīgu metienu pārspēj Kazanovu, kura skatu pilnībā nosedza ogrēnieši. Bet pēc mirkļa atlēkušo ripu vārtos raida Artjoms Ogorodņikovs. 2:1 rezultāts pēc otrās trešdaļas.

Iepriekšējos mačos HK «Kurbads» problēmas sagādāja spēles noslēdzošais periods. Šoreiz mājnieki ir mācījušies no kļūdām un droši kontrolēja spēles gaitu bez rupjām kļūdām. «Mogo» pretestību salauž Renārs Undelis, kurš no aizvārtes pamanās raidīt ripu Kazanova sargātajā cietoksnī. «Kurbads» turpina uzbrukt. Toms Zeltiņš pielabo Renāra Valtera metienu no zilās līnijas un panāk jau trīs vārtu pārsvaru. Ogres komanda spēli turpina vairāk no aizsardzības, kas liedz «Mogo» izveidot reālas vārtu gūšanas iespējas. Pretuzbrukumā pēc Toma Hartmaņa acīgas piespēles aizbēg Ēriks Bisenieks un palielina rezultāta starpību. Tuvojoties spēles beigām, Pauls Zvirbulis, gūstos savus pirmos vārtus sezonā, nodrošina pārliecinošu «Kurbads» uzvaru ar 7:2.

Ar diviem gūtiem vārtiem spēlē izcēlās Artjoms Ogorodņikovs, kurš šosezon astoņās spēlēs jau guvis tikpat vārtus.

HK «Kurbads» pēc uzvaras 19 puntkiem astoņās spēlēs ir kļuvusi par Latvijas čempionāta līdervienību. Nākamo spēli Ogres komanda aizvadīs 25. oktobrī, kad Vidzemes ledus hallē spēkosies ar «Ogre/Sāga97».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu