Karsums tiek pie rezultatīvas piespēles otrajā «Dinamo» spēlē pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums svētdien otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pēc kārtas veica rezultatīvu piespēli, palīdzot Maskavas «Dinamo» komandai, ko pārstāv vēl viens uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kā arī treneru Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva tandēms, izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas.

Aizvadītajā cīņā «Dinamo» komanda izbraukumā ar 3:2 (0:1, 2:1, 1:0) pārspēja Habarovskas klubu «Amur», bet pēc Karsuma ļoti acīgas piespēles 23 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām neizšķirtu 2:2 panāca Aleksejs Cvetkovs.

Karsums spēlēja savas komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot 14 minūtes un 57 sekundes. Viņš veica vienu metienu pa vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Šīs sezonas 17 mačos latvietis guvis divus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Daugaviņš spēli uzsāka savas vienības pirmajā maiņā, pirmās trešdaļas izskaņā par sitienu ar nūju un rupjību nopelnot četras noraidījuma minūtes. Uzbrucējs uz ledus pavadīja 15 minūtes un astoņas sekundes, veica vienu metienu pa vārtiem un izprovocēja divus noraidījumus.

Citā mačā trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Vladivostokas «Admiral» komanda, kurā par aizsargu treneri strādā Latvijas speciālists Andrejs Maticins. Vienība savā laukumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja «Soči» hokejistus, mājinieku vārtsargam Ivanam Naļimovam tiekot galā ar visiem 26 pretinieku metieniem.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 39 punktiem 18 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Savukārt Austrumu konferencē «Admiral» ar 16 punktiem 17 cīņās atrodas 11.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu