Vai Rīgas «Dinamo» izkāps no bedres? (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, savā laukumā tiekoties ar Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas «Salavat Julajev» komandu. Spēli tiešraidē plkst. 19:30 būs iespējams skatīties kanālā TV6.

Mājas spēļu sēriju Arta Ābola padotie sāka svētdien: ar rezultātu 2:3 tika piedzīvots zaudējums pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto Astanas «Baris» vienību.

Rīgas «Dinamo» pēdējo deviņu maču laikā spējuši izcīnīt tikai vienu uzvaru. Šobrīd zaudējuma garšu dinamieši izjutuši trijās spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Ufas komanda pēdējās desmit cīņās uzvaras svinējusi astoņas reizes. Pirms došanās uz Rīgu «Salavat Julajev» svētdien ar rezultātu 4:2 sarūgtināja vienu no Rietumu konferences līderēm - Helsinku «Jokerit».

26 gadus vecais Kulda bija iedzīvojies nopietnā savainojumā un laukumā atgriezās tikai svētdien. Piecās KHL cīņās Latvijas aizsargs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli.

«Salavat Julajev» rezultatīvākais spēlētājs ar 7 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm ir aizsargs Kirils Koļcovs, bet «Dinamo» komandā joprojām labākais ar 12 (3+9) punktiem ir Miks Indrašis.

Piebildīsim, ka Rīgas «Dinamo» spēlētājiem aizvadītajā nedēļā beidzot tika izmaksātas algas. Hokejisti atalgojumu nebija saņēmuši kopš jūlija.

KHL Rietumu zonas kopvērtējumā «Dinamo» ar 18 punktiem 19 spēlēs ieņem 12. vietu, bet «Salavat Julajev» ar 35 punktiem atrodas ceturtajā vietā Austrumos.

Pēc šīs cīņas «Dinamo» savā laukumā vēl tiksies ar Omskas «Avangard», bet pēc tam dosies izbraukuma tūrē.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu