Rīgas «Dinamo» šovakar spēkosies ar spēcīgo «Avangard» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēna Rīga» aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, savā laukumā uzņemot vienu no Austrumu konferences līderēm - Omskas «Avangard». Spēle sāksies plkst. 19:30, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā TV6.

Rīgas «Dinamo» pirmo mājas spēļu sēriju sāka svētdien, kad ar rezultātu 2:3 piekāpās Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Astanas «Barys» vienībai, bet otrdien Arta Ābola padotie ar 2:1 izcīnīja emocionālu uzvaru pret Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas «Salavat Julajev».

Savukārt Omskas hokejisti uz Rīgu devušies pēc 2:3 zaudējuma pagarinājumā Sanktpēterburgas SKA un 2:1 uzvaras pret Helsinku «Jokerit».

Pēdējo desmit maču laikā rīdzinieki izcīnījuši tikai divus panākumus, bet «Avangard» pēdējās desmit spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 21 punktu 20 cīņās ieņem priekšpēdējo, 13.vietu. Tikmēr Raimo Sumanena padotie 20 spēlēs tikuši pie 39 punktiem un ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Omskas «Avangard» rezultatīvākais spēlētājs ir Deniss Paršins, kurš guvis 10 vārtus un izdarījis 15 rezultatīvas piespēles partneriem, bet «Dinamo» komandā labākais statistikas radītājos ar 13 (3+10) punktiem Miks Indrašis.

Abu vienību iepriekšējā tikšanās reizē «Dinamo» ar rezultātu 3:1 savā laukumā svinēja uzvaru.

Pēc šā dueļa Rīgas «Dinamo» dosies uz četru maču izbraukuma tūri, spēkojoties ar Maskavas «Dinamo», HK «Soči», Jaroslavļas «Lokomotiv» un Podoļskas «Vitjaz».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu