Daugaviņa vārti palīdz «Dinamo» veiksmīgi atspēlēties (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa un uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» komanda, kuru vada Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, izbraukumā ar 5:3 (1:2, 3:1, 1:0) pārspēja Novosibirskas «Sibirj» hokejistus.

Daugaviņš minūti un piecas sekundes pirms mača beigām panāca tā gala rezultātu, raidot ripu jau tukšos sāncenšu vārtos. Pirms tam spēles gaitā viesi bija nonākuši iedzinējos ar 0:2 un 1:3.

Divus vārtus «Dinamo» labā guva Aleksejs Tereščenko, kurš otrajā trešdaļā palīdzēja viesiem izcelties trīs reizes pēc kārtas. «Sibirj» vienība šajā cīņā piedzīvoja savu ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Daugaviņš maču uzsāka savas komandas pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 15 minūtes un 44 sekundes. Viņš veica vienu metienu pa vārtiem un izpildīja divus spēka paņēmienus.

Šīs sezonas 20 mačos latvietis guvis astoņus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, esot viens no savas komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem. Pie rezultativitātes punktiem viņš ticis otrajā mačā pēc kārtas.

Tikmēr Karsums šai spēlei nebija pieteikts.

Kā ziņots, latviešu centra uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā KHL komanda Jaroslavļas «Lokomotiv» ceturtdien regulārajā turnīrā piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas. «Lokomotiv» izbraukumā ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Vladivostokas «Admiral».

Mača rezultātu atklāja mājinieku hokejists Andrejs Sigarjevs, izceļoties cīņas 17.minūtē, taču otrajā trešdaļā «Lokomotiv» vienībai pēc Daņila Apaļkova precīzā metiena izdevās panākt neizšķirtu.

Rezultāts vairs nemainījās ne trešajā trešdaļā, ne pagarinājumā, savukārt pēcspēles metienu sērijā izšķirošo «bullīti» realizēja Iļja Zubovs.

Sprukts šajā duelī laukumā pavadīja 11 minūtes un 21 sekundi, metienus pa vārtiem neizdarot, taču uzvarot trijos no septiņiem iemetieniem, kuros viņš piedalījās. Tāpat latvieša rēķinā viens spēka paņēmiens.

Lai gan «Lokomotiv» pirms tam bija izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas, tagad komanda piedzīvojusi jau divas neveiksmes.

«Admiral» klubā par aizsargu treneri strādā Latvijas speciālists Andrejs Maticins.

Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ieņem ceturto vietu ar 43 punktiem 20 spēlēs, bet «Lokomotiv» ar 27 punktiem 19 mačos ieņem devīto vietu, Latvijas vienību Rīgas «Dinamo», kas atrodas 13.pozīcijā, apsteidzot par sešiem punktiem, turklāt rīdzinieki aizvadījuši par spēli vairāk.

Tikmēr Austrumu konferences kopvērtējumā «Admiral» ar 21 punktu 19 cīņās atrodas astotajā pozīcijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu