Latvijas aizsargs Kulda: Putinam sūtīto vēstuli neesmu parakstījis (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas «Salavat Julajev» Latvijas aizsargs Artūrs Kulda sarunā ar portālu «championat.com» pastāstīja par komandas finansiālo situāciju.

Atgādināsim, ka Krievijas izmeklēšanas komiteja pagājušajā nedēļā arestēja un iesaldēja Ufas «Salavat Julajev» ģenerālsponsora «Ural» kompānijas kontus.

Ceturtdien masu medijos parādījās Ufas «Salavat Julajev» komandas atklātā vēstule Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, kuram tika lūgts glābt finansiālās grūtībās nonākušo klubu. Šo atklāto vēstuli Putinam it kā esot parakstījuši visi komandas spēlētāji, treneri un tehniskais personāls.

«Tas uz mums neattiecas. Mēs spēlējām un turpināsim spēlēt, darām savu darbu, izpildām norādījumus. Visas runas, kas klīst, uz mums neattiecas,» sacīja Kulda.

«Par atklāto vēstuli Putinam es neko nezinu. Personīgi es neko neesmu parakstījis. Arī ar atalgojumu nekādas problēmas nav bijušas. Lai arī kas notiktu - mēs dosimies laukumā un spēlēsim,» skaidroja Latvijas izlases vadošais aizsargs.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Salavat Julajev» ar 35 punktiem 20 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu