Rīgas «Dinamo» jauns fārmklubs - HK «Liepāja» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Liepāja"

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» noslēdzis sportiskās sadarbības līgumu ar HK «Liepāja», kas šajā sezonā startē Latvijas hokejā virslīgā, vēsta «Dinamo» mājaslapa.

Noslēgtais līgums starp abām komandām paredz sadarbību dažādās jomās, tajā skaitā arī spēlētāju ar divvirzienu līgumiem nosūtīšanu spēlēšanai Liepājā. Sadarbības vienošanās noslēgta līdz šīs sezonas beigām.

Juris Savickis, AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs, KHL Direktoru padomes loceklis:

«Liepāja ir lielākais reģionālais Latvijas hokeja centrs pēc Rīgas, un «Dinamo» ar hokeja komandām no šīs Kurzemes pilsētas ir sadarbojusies arī iepriekšējās sezonās. Šī sadarbība vienmēr ir bijusi veiksmīga un abpusēji izdevīga. Liepājā ir labas hokeja tradīcijas un arī lieliska hokeja skola, kuras audzēkņi jau šobrīd spēlē mūsu kluba komandu sastāvos. Tādēļ uzskatu, ka no šā sadarbības līguma ieguvējas būs abas puses, tas neapšaubāmi dos ieguldījumu arī kopējā Latvijas hokeja attīstībā.»

Uldis Sesks, Liepājas domes priekšsēdētājs:

«Liepājas pilsēta ir gandarīta par šādu «Dinamo» izvēli, izvēloties Liepājas hokeja klubu par fārmklubu. Tā ir uzticēšanās jaunai komandai pilsētā ar stiprām hokeja tradīcijām. Tās neapšaubāmi ir jaunas iespējas, un es ceru, ka atsevišķu «Dinamo» spēlētāju iekļaušanās HK «Liepāja» sastāvā būs ne tikai svētki līdzjutējiem, bet arī labs paraugs un stimuls visiem bērnu un jaunatnes hokeja skolas audzēkņiem.»

Kārlis Dreņģers, HK «Liepāja» valdes priekšsēdētājs:
«Novērtējam, ka «Dinamo» ir izvēlējies reģiona komandu par savu fārmklubu, tas ir būtiski hokeja attīstībai. Ceram uz labu sadarbību un hokeja popularizēšanu valstī.»

HK «Liepāja» ir dibināts 2014. gada maijā un šosezon piedalās Latvijas Meistarsacīkstēs hokejā Virslīgā. Komandas sastāvu pārsvarā veido Liepājas hokeja audzēkņi, un tai ir visai ambiciozi mērķi. Iepriekšējos gados Liepājas hokeja flagmanis bija SK LIEPĀJAS METALURGS, kas astoņas reizes izcīnīja Latvijas čempionu titulu, kā arī trīs sezonas (2010/2011, 2011/2012 un 2012/2013) bija «Dinamo» fārmklubs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu