«Dinamo» rezultatīvākais hokejists: Man šīs sezonas sākums diez ko nepadevās (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis šobrīd nedomā par līguma pagarināšanu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», jo šobrīd domas pievērstas šai sezonai.

Indrašis jaunu līgumu ar Rīgas «Dinamo» noslēdza 2012.gada pavasarī, pagarinot to uz trim gadiem. Šī ir pēdējā sezona hokejista noslēgtajā kontraktā.

«Pašlaik nedomāju, kas notiks pēc šīs sezonas. Šobrīd koncentrējos uz šo sezonu un cenšos palīdzēt komandai,» portāls «Sports.ru» citē latviešu uzbrucēju.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs paguvis izteikties, ka Indrašis šosezon normāli esot aizvadījis tikai divas spēles, tāpēc par līgumu vēl esot pāragri runāt.

Kā zināms, Rīgas «Dinamo» komandai sezonas ievadā joprojām nebija ģenerālsponsora, tomēr problēmas tika atrisinātas oktobra vidū, kad spēlētājiem arī pirmoreiz šosezon izmaksātas algas.

Pašlaik 24 gadus vecais Indrašis šosezon aizvadījis 21 spēli, pa to laiku gūstot četrus vārtus un veicot desmit rezultatīvas piespēles. Viņš šobrīd ir Rīgas «Dinamo» komandas rezultatīvākais hokejists.

«Man šīs sezonas sākums diez ko nepadevās. Tikai pēdējā laikā vairāk vai mazāk esmu atradis savu spēli. Cenšos pa vārtiem mest biežāk,» izteicās Indrašis, kurš ar vārtu guvumu pirmdien palīdzēja rīdziniekiem uzvarēt Maskavas «Dinamo», tādejādi tiekot pie sava trešā panākuma pēc kārtas. «Katru maču cenšamies spēlēt līdz pat beigu sirēnai. Spēlēs no sevis atdodam visu, un nu tas ir redzams arī rezultātā. Mums katrs punkts ir svarīgs.»

Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas komanda ar 26 nopelnītiem punktiem 22 spēlēs ir 11.vietā 14 klubu konkurencē, bet no pirmā astoņnieka Rīgas «Dinamo» atpaliek par trim punktiem, taču aizvadījusi vairāk spēļu nekā konkurenti.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu