«Dinamo» šovakar Sočos lūkos tikt pie ceturtās uzvaras pēc kārtas (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret HK «Soči», cenšoties tikt pie ceturtās uzvaras pēc kārtas.

Mačs sāksies plkst. 18:00, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā VIASAT SPORT BALTIC.

Arta Ābola padotie izbraukuma tūri sāka pirmdien, kad ar rezultātu 4:3 apspēlēja Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo» komandu, kur galvenā trenera pienākumus pilda Harijs Vītoliņš.

Iepriekšējā abu vienību tikšanās reizē Rīgā uzvaru ar rezultātu 2:1 svinēja Soču hokeja komanda.

Rīgas «Dinamo» klubs pēdējās trijās spēlēs izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas, bet HK «Soči» pēdējās divās cīņās piedzīvojusi divas neveiksmes.

Rezultatīvākais «Dinamo» spēlētājs ar 14 (4+10) rezultativitātes punktiem ir Miks Indrašis, savukārt HK «Soči» vienībā pie trīs vārtiem un sešām piespēlēm ticis Iļja Krikunovs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 26 punktiem 22 spēlēs ieņem 12. pozīciju, bet «Soči» ar 16 punktiem atrodas pēdējā, 14. vietā.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu