Kulda gūst pirmos vārtus šosezon; Bārtulim pirmā rezultatīvā piespēle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hcbarys.kz

Ar rezultativitāti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien izcēlās Latvijas izlases aizsargi Artūrs Kulda un Oskars Bārtulis.

Kuldas pārstāvētā Ufas komanda «Salavat Julajev» savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Čeļabinskas «Traktor» hokejistiem, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas un otrajā mačā pēc kārtas zaudējot pēcspēles metienos ar 2:3.

Kulda precīzs bija spēles 15.minūtē, kad ar ļoti spēcīgu metienu no zilās līnijas atklāja spēles rezultātu.

Aizsargs darbojās savas komandas trešajā maiņā, uz ledus pavadot 20 minūtes un desmit sekundes. Viņš veica divus metienus pa vārtiem, bloķēja četrus raidījumus un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Kulda šīs sezonas deviņās spēlēs guvis vienus vārtus un iekrājis vienu rezultatīvu piespēli.

Citviet Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas komanda Astanas «Baris» savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Toljati klubu «Lada», pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

Bārtulis piedalījās savas komandas pirmajos vārtos, kad spēles desmitajā minūtē rezultāts kļuva 1:1.

Trešās trešdaļas ievadā aizsargs izcēlās ar divu minūšu noraidījumu par klupināšanu. Otrajā aizsargu pārī spēlējušais Bārtulis uz ledus pavadīja 16 minūtes un vienu sekundi, tomēr trešajā trešdaļā viņš spēlēja vien nepilnas divas minūtes. Latvietis veica vienu metienu pa vārtiem.

Šīs sezonas 15 mačos Bārtulis guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Austrumu konferences kopvērtējumā «Salavat Julajev» un «Baris» komandas ar 37 punktiem 23 spēlēs ieņem attiecīgi ceturto un piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu