Ābols: Mums pietrūka meistarības un aukstasinības (7)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Artis Ābols pēc trešdien piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē pret HK «Soči» ar 2:4, bija neapmierināts par neveiksmi, taču norādīja, ka pamatlaika beigās viņa spēlētāji nav padevušies un bijuši tuvu tam, lai panāktu izlīdzinājumu.

«Labi, ka nepadevāmies, beigās bijām tuvu, lai izlīdzinātu rezultātu, taču tas neskaitās,» Ābola teikto citē HK «Soči» preses dienests.

Treneris atzina, ka iepriekšējā mačā pret Maskavas «Dinamo» rīdzinieki atstājuši daudz spēku, taču tas nav bijis iemesls, kāpēc pirmajā periodā viņa vadītā komanda nonāca iedzinējos ar 0:2. «Mēs zinājām, ka Soču spēlētāji centīsies nosegt vārtsarga redzamību un metīs no distances. Taču divi vārti, kurus iemeta [Ņikita] Ščitovs, vai tās ir bailes, vai pat nezinu, kā to lai sauc, taču mūsu uzbrucēji neatradās metienu līnijā šajās divās epizodēs,» dusmīgs bija rīdzinieku vadītājs.

Ābols atzina, ka otrajā periodā komanda spēlējusi labi, taču pretiniekus glābis vārtsargs Tomāšs Peperle. «Mums kaut kur pietrūka meistarības, aukstasinības, par daudz aizrāvāmies priekšā un ielaidām trešos vārtus. Visas trīs ripas pretinieks iemeta pēc mūsu kļūdām. Rezultāts 0:3, vajadzēja atspēlēties. Labi, ka nepadevāmies,» sacīja Ābols.

Savukārt HK «Soči» galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs sacīja, ka uzvara mājiniekiem bijusi nepieciešama kā gaiss. «Mēs savās mājās sen nebijām uzvarējuši. Spēlējām disciplinēti, pirmajā periodā izpildījām doto uzdevumu, taču spēles otra puse man nepatika. Nonākot vadībā ar 3:0, sākām spēlēt pārāk atbrīvoti, līdz galam nenostrādājot epizodēs, par ko gandrīz samaksājām, jo pretinieks bija tuvu, lai panāktu izlīdzinājumu. Par laimi, izturējām,» priecājās Bucajevs.

Jau ziņots, ka Rīgas «Dinamo» cieta 15. zaudējumu 23 spēlēs un ar 26 punktiem ieņem pirmspēdējo 13. vietu Rietumu konferencē. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs piektdien Jaroslavļā pret Jāņa Sprukta pārstāvēto «Lokomotiv».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu