Rīgas «Dinamo» šovakar tiekas ar Spruktu un «Lokomotiv» (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Turpinot izbraukuma spēļu sēriju, Rīgas «Dinamo» piektdien Jaroslavļā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle sacentīsies ar vietējo «Lokomotiv».

Mača sākums paredzēts plkst. 18 pēc Latvijas laika un spēles tiešraidi varēs redzēt TV6 kanālā.

«Dinamo» iepriekšējā spēlē pret HK «Soči» pārtrauca trīs uzvaru sēriju - garāko šajā sezonā, kad piedzīvoja zaudējumu ar 2:4.

Ar 26 punktiem pēc 23 spēlēm rīdzinieki KHL Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo - 13. vietu, taču tikai trīs punktus atpaliek no pirmā astotās vietas jeb izslēgšanas spēļu zonas. Šajā sezonā «Dinamo» bilance izbraukumā nav īpaši spoža, jo 11 spēlēs viesos gūtas tikai divas uzvaras, no tām pēdējā - šī izbraukuma pirmajā spēlē pret Maskavas «Dinamo». Kopā rīdziniekiem ir astoņas uzvaras un 15 zaudējumi.

«Lokomotiv», kurā spēlē arī Latvijas izlases centra uzbrucējs Jānis Sprukts, iepriekšējā spēlē ar 1:3 savās mājās zaudēja Helsinku «Jokerit» un Rietumu konferencē ieņem desmito vietu ar 29 punktiem 21 spēlē.

Abas komandas šosezon jau tikās Rīgā, kad 8. septembrī mājinieki zaudēja ar 2:5.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu