Ābols: Hosa, Videls un Ščastļivijs nospēlēja pasīvi, tas noveda pie 0:2 (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» ārzemju uzbrucēji Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Jaroslavļas «Lokomotiv» cīnījusies viduvēji, kas arī noveda pie zaudējuma, uzskata vienības galvenais treneris Artis Ābols.

Piektdien aizvadītajā mačā rīdzinieki izbraukumā cieta neveiksmi ar rezultātu 1:4, noslēdzošās divas ripas ielaižot pēdējās septiņās minūtēs.

«Ļoti lielu iespaidu atstāja viduvējā spēle uzbrukumā trim mūsu ārzemju uzbrucējiem. Tas noveda pie rezultāta 0:2,» pēc cīņas atzina Ābols. «Otrajā spēles nogrieznī uzlabojām sniegumu, tomēr pēc tam noraidījumu sērija pārvilka krustu visām pūlēm.»

«Rīgas «Dinamo» spēlētāji cīnījās līdz beigām, tomēr atzīmēšu arī mūsu puišus, daudziem spēlējot ļoti labi,» izteicās «Lokomotiv» galvenais treneris Deivs Kings.

Kā zināms, «Lokomotiv» komandā spēlē arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem.

Nākamajā mačā Rīgas «Dinamo» svētdien izbraukumā sacentīsies ar Podoļskas «Vitjaz».

Kopumā rīdzinieki 13 oktobra mačos tika vien pie četriem panākumiem.

Rīgas «Dinamo» ar 26 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām ieņem pirmspēdējo vietu 14 komandu konkurencē, no labāko astoņnieka gan atpaliekot vien par trim punktiem. Savukārt «Lokomotiv» ar 32 punktiem 22 mačos pacēlusies uz septīto vietu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu