Sāga ap talantīgo Rihardu Bukartu beidzot atrisinājusies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Līdz otrdienas vakaram nebija skaidrības par talantīgā latviešu uzbrucēja Riharda Bukarta nākotni Rietumu hokeja līgas (WHL) klubā Brendonas «Wheat Kings».

18 gadus vecais Bukarts jauno sezonu bija sācis fantastiski, taču pirms nepilnas nedēļas nokļuva neapskaužamā situācijā. No Amerikas hokeja līgas (AHL) uz «Wheat Kings» tika atsūtīts 20 gadus vecais čehs Ričards Neježčlebs, un leģionāru ierobežojuma dēļ nebija skaidrības par Bukarta nākotni.

Talantīgais latviešu hokejists vairākus mačus bija spiests noskatīties no tribīnēm. Viņa vietu laukumā ieņēma NHL kluba Ņujorkas «Rangers» draftētais Neježčlebs.

Tomēr ceturtdienas vakarā Brendonas kluba vadība paziņoja, ka Čehijas uzbrucējs aizmainīts uz citu WHL vienību Trisitijas «Americans».

Šīs sezonas 16 WHL cīņās Bukarts izcēlies ar 9 precīziem metieniem un 16 rezultatīvām piespēlēm partneriem, ieņemot trešo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki vairākas reizes uzteikuši Bukarta progresu jaunajā sezonā un pieļauj iespēju, ka viņš varētu arī tikt izvēlēts nākamā gada draftā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu