Vilsons atgriežas Rīgas «Dinamo» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» savu sastāvu papildinājis ar vienu no pagājušās sezonas uzbrukuma līderiem kanādieti Kailu Vilsonu, vēsta vienības mājas lapa.

29 gadus vecais Vilsons šo sezonu sāka Čeļabinskas «Traktor» komandā, kuras sastāvā 22 spēlēs guva tikai vienus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

«Dinamo» rindās iepriekšējā sezonā Kanādas centra uzbrucējs kļuva par komandas rezultatīvāko regulārā čempionāta spēlētāju, bet Gagarina kausa cīņās nevarēja palīdzēt muguras savainojuma dēļ.

Līdz šim KHL karjerā Vilsons pārstāvējis tikai Rīgas «Dinamo» un «Traktor» vienību.

183 centimetrus garo uzbrucēju 2004. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā ar kopējo 272. numuru 9. kārtā draftēja Minesotas «Wild».

Savas karjeras laikā viņš NHL aizvadījis 39 spēles (4 vārti un 9 piespēles), Amerikas hokeja līgā (AHL) 497 spēles (166 vārti un 197 piespēles), kļūstot arī par divkārtēju Kaldera kausa ieguvēju, kā arī ir spēlējis NCAA čempionātā.

Iepriekšējā sezonā KHL turnīrā Vilsons 49 regulārā čempionāta spēlēs guva 17 vārtus un atdeva 27 rezultatīvas piespēles, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Pēc veiksmīgās sezonas Rīgā Vilsons noslēdza līgumu ar KHL klubu Doņeckas «Donbass», bet pēc šīs komandas darbības pārtraukšanas pārcēlās uz Čeļabinskas «Traktor».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» komanda ar 27 spēlēs izcīnītiem 26 punktiem šobrīd atrodas pēdējā, 14. vietā.

Nākamās 8 spēles Arta Ābola vadītā vienība aizvadīs savā laukumā. Pirmā no tām paredzēta piektdien pret principiālo pretinieku Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu