Kuldam trešais rezultativitātes punkts KHL sezonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda pirmdien izdarīja rezultatīvu piespēli palīdzot Ufas «Salavat Julajev» ar 6:2 uzvarēt HK «Soči».

(Papildināts viss teksts.)

Kulda rezultatīvi piespēlēja Aleksejam Kaigorodovam, kad rezultāts 30. minūtē kļuva 5:0. Šāgada KHL čempionāta spēlēs Kulda ir guvis vienus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Kulda laukumā pavadīja gandrīz 16 minūtes (15:58).

Iepriekšējā spēlē «Salavat Julajev» cieta graujošu zaudējumu 0:6 pret Maskavas «Dinamo».

Tikmēr Harija Vītoliņa, Viktora Ignatjeva vadītā un Mārtiņa Karsuma, Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas «Dinamo» ar 1:0 smagā cīņā viesos pieveica Podoļskas «Vitjaz».

Abi Latvijas uzbrucēji nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli, vairākumā trešajā trešdaļā palīdzot izcelties Dmitrijam Višņevskim.

Karsums uz ledus pavadīja 18 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, lika lietā vienu spēka paņēmienu.

Savukārt Daugaviņš laukumā atradās 16 minūtes un 6 sekundes. Metienus pa vārtiem viņš neizdarīja, bet bloķēja vienu pretinieku mesto ripu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu