Rīgas «Dinamo» centīsies izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» šovakar «Arēnā Rīga» aizvada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, savā laukumā uzņemot Slovākijas vienību Bratislavas «Slovan». Mačs sāksies plkst. 19:30, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā TV6.

Iepriekšējās divās cīņās Arta Ābola vadītā komanda, parādot ļoti saturīgu sniegumu, izcīnījusi divus panākumus. Pirmajā mačā rīdzinieki ar rezultātu 4:1 pārspēja Minskas «Dinamo», bet svētdien ar 3:1 uzveica Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas «Dinamo».

Savukārt «Slovan» uz Rīgu devās caur Helsinkiem un Mitiščiem. Slovākijas komanda piedzīvoja zaudējumu (1:2) pret «Jokerit», bet pēdējā mačā otrdien ar 2:1 apspēlēja «Atlant» hokejistus.

Abas komandas savā starpā šosezon aizvadījušas jau divas spēles, uzvaras svinot «Slovan» vienībai.

Trešdien Rīgas «Dinamo» komandai pievienojās kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjē. Pagājušo sezonu Delorjē pavadīja Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Vilksberes/Skrentonas «Penguins». 40 AHL mačos viņš vidēji ielaida 2,58 ripas un atvairīja 89,5% metienu.

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Delorjē kopumā aizvadījis 62 cīņas, vidēji ielaižot 3,24 ripas un atvairot 90,1% pretinieku metienu.

Šosezon stabils pirmais numurs Rīgas «Dinamo» vārtos ir čehs Jakubs Sedlāčeks, kurš pārliecinoši izkonkurējis pieredzējušo latvieti Edgaru Masaļski.

Ar 24 (14+10) punktiem rezultatīvākais spēlētājs «Slovan» vienībā ir pieredzējušais uzbrucējs Vladislavas Naģs. Tikmēr Rīgas «Dinamo» labākais statistiskais rādītājos ir Miks Indrašis, kas guvis 6 vārtus un veicis 10 rezultatīvas piespēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 32 punktiem 29 cīņās atrodas 13.pozīcijā, bet «Slovan» ar 37 punktiem ieņem 10.vietu.

Pēc šā mača Rīgas «Dinamo» sestdien spēkosies ar spēcīgāko līgas vienību - Sanktpēterburgas SKA. Pēc tam sekos vēl četras spēles savā laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu