Tikmēr Krievijā... Pēc hokejista «hat-trick» aiztur līdzjutējus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Visā pasaulē pieņemts, ka hokejā trīs vārtu guvējs jeb «hat-trick» autors tiek sveikts, līdzjutējiem uz laukuma metot cepures. Tikmēr Krievijā par šādu rīcību līdzjutējus aiztur policija, liekot maksāt soda naudu.

Novosibirskas «Sibirj» uzbrucējs Jarno Koskiranta otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Kazaņas «Ak Bars» (6:1) izcēlās ar «hat-trick», un vietējie līdzjutēji mača zvaigzni pēc trešo vārtu guvuma sveica, laukumā metot savas cepures.

Novosibirskas policija acīmredzot to novērtēja kā huligānisku rīcību un vairākus līdzjutējus, kuri šķīrās no savas cepures, aizturēja, vēsta aģentūra «Itar - Tass». Policijas darbinieki uzskatīja, ka uz laukuma mesti nepiederoši priekšmeti.

Aizturēts arī kāds kluba darbinieks.

Tikmēr «Sibirj» kluba vadība vērsusies policijā, notikušo nosaucot par pārpratumu. «Mūsu jurists aizstāvēs kluba līdzjutējus. Sodus, kuri piespriesti līdzjutējiem, samaksās klubs,» teikts vienības paziņojumā.

«Mēs gatavojam apelāciju, lai nākotnē no šādiem gadījumiem izvairītos,» informē klubs.

Pasaulē cepures mešana laukumā pēc hokejista gūtiem trīs vārtiem jeb «hat-trick» ir sena tradīcija. Šķiet, līdz vairākām Krievijas pilsētām šī tradīcija joprojām nav nonākusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu