Sniega vētras dēļ atceļ Girgensona un «Sabres» piektdienas mājas spēli

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pamatīgās snigšanas dēļ atcelta piektdien paredzētā Bufalo «Sabres» hokeja vienības mājas spēle pret Ņujorkas «Rangers» komandu, ceturtdien paziņoja Nacionālā hokeja līga (NHL).

Bufalo pilsētas reģionu kopš pirmdienas skārusi pamatīga sniega vētra, kas izveidojās aukstā gaisa frontei šķērsojot Eri ezeru, kādēļ radās tā sauktais sniega sienas efekts. Jau otrdien «Sabres» spēli klātienē apmeklēja vien 6200 skatītāju, taču nākamajās dienās situācija reģionā vēl vairāk pasliktinājusies.

Dabas kataklizmā mazāk cietis ir Bufalo pilsētas centrs, kur atrodas halle, taču apkārtējās piepilsētas ir aizputinātas un pārvietošanās pa ceļiem ir apgrūtināta, tāpēc NHL izrādot pretimnākšanu līdzjutējiem, nolēma piektdienas spēli pārcelt uz vēlāku laiku. Jaunais datums, kad cīņa tiks aizvadīta, vēl nav noteikts.

Otrdien Bufalo «Sabres», kuru pārstāv Zemgus Girgensons, bet vārtsargus trenē Artūrs Irbe, ar 4:1 uzvarēja Sanhosē «Sharks». Teda Nolana vadītā komanda pirmo reizi sezonā izcīnīja divas uzvaras pēc kārtas.

Nākamo spēli «Sabres» aizvadīs sestdien viesos pret Vašingtonas «Capitals».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu